Vuxenmotionskurser

Thriatlonkurs 2023

Är du intresserad av en mångsidig motionshobby, som är planerad för dig som vill förbättra din fysiska kondition, tappa vikt eller helt enkelt njuta av fina vår- och sommardagar under motionspass utomhus?

Under våren/sommaren 2023 arrangerar RHL ry en "låg-tröskels" Thriatlonkurs för vuxna.

Kursen är riktad i huvudsak till nybörjare, men mer erfarna Thriatlonister är också välkomna med.

Kursen drar igång den 17. maj. Varje vecka hålls en gemensam träning och den äger rum alltid kl. 18.00 på onsdagar. Utöver detta skall deltagarna på egen hand träna minst en gång per vecka, utgående från träningsprogrammet som man får.

Dragaren för kursen heter Jani Juutilainen, som arbetar som idrottsledare hos RHL ry. Jani är utbildad idrottsledare och PT och han har skapat och planerat kursens träningsprogram. Vi kommer också att få simteknikundervisning av stadens simlärare (3ggr) samt info och tips om olika saker gällande cykling och löpning av olika specialister inom områden.

Kursen varar 17.5.-8.7.2023. På lördagen den 8.7. deltar vi i Pace - Thriatlon i Esbo. Målsättningen är att delta i den s.k. Sprint - sträckan, där man simmar 750m, cyklar 24km och löper/joggar 5km. Det finns också en kortare "Prova på" - sträcka för den som vill delta med ännu lägre tröskel. Det är INTE obligatoriskt att delta i tävlingen/evenemanget för att delta i kursen.

Material som man behöver: En fungerande cykel, motionsvänlig klädsel enligt väder, simdräkt och bra löpskor.

Pris:

Kursdeltagande - 200,00€

Pace - Thriatlon - evenmangsdeltagande - 140,00€ (Sprintti)

Sista datumet för anmälning är den 7. maj.

Länk till anmälning under kontaktuppgifterna.


Tilläggsinformation:

Jani Juutilainen

Idrottsledare, RHL ry

+358 44 982 5188

jani.juutilainen97@gmail.com